WEDNESDAY WEDNESDAY

 photo IMG_6746_zpsxr3nkzjj.jpg

Et par billeder fra i går, som blev taget lige inden solen gik ned. Det er simpelthen så skønt, at vi bloggeres arbejdsdage er blevet forlænget med et par timer. Det gør altså livet noget nemmere. Mit outfit er nærmest det jeg vil kalde for mit “signatur-outfit” for disse dage. Flared jeans, en skjorte, en stik og min dejlige og varme jakke fra Envii. Bukserne er i øvrigt et af de alt for mange par, som jeg har bestilt fra ASOS. Hvis nogen af jer leder efter de perfekte bukser med flare, vil de her være mit bedste bud. Kvaliteten er desuden ikke til at sætte en finger på. Især når man tager prisen i betragtning.

Rigtig god dag til jer alle ?

 photo IMG_6769_zpsu2itklpm.jpg

 photo IMG_6738_zpskvbkde5q.jpg

 photo IMG_6761_zpsjvnaapg2.jpg

 photo IMG_6776_zpswbr0dazj.jpg

 photo IMG_6721_zpsjpnwayee.jpg

 photo IMG_6769_zpsu2itklpm.jpg

Adlinks: Jacket: Envii (HERE) Knit: Benetton (HERE) Shirt: ASOS (HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Stan Smith via Sarenza Bag: Everie (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”586686″]

English recap: This is how I looked yesterday, just before dawn. Im so happy that the days are getting longer and longer. It makes life as a blogger so much easier. My outfit was I would call my signature outfit of these days. All itmes, are some of my favourites, and if any of you guys are looking for a perfect pair of flared trousers, I can recoment these.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments