SUNDAY SUIT

 photo IMG_6673_zpsxclslivj.jpg

 photo IMG_6678_zpsuespjh0x.jpg

 photo IMG_6663_zpskbzsmv8p.jpg

Adlinks: Suit from Vila (TOP HERE & TROUSERS HERE) Shoes: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

Det stod jo ned i tykke stænger hele dagen i går og derfor blev planerne om at skyde outfitbilleder i de Københavnske gader aflyst. I stedet fandt jeg da lige en hvid væg på toppen af Illum 😉 Her spiste vi nemlig en helt fantastisk brunch på Original Coffee, efter den 4. Vitamin Well bootcamp. Jeg var hoppet i mit fine nye sæt fra Vila som simpelthen er så blødt og behageligt. Noget nær det perfekte søndagssæt, hvis I spørger mig.

Jeg vil løbe igen. Jeg får nemlig besøg af mine veninder til madklub om 5. min. Cecilie er hjemme fra Berlin, så i aften bliver vi næsten fuldtallig. Vi mangler selvfølgelig Anne fra Jerusalem 😉 Husk forresten at det er aller sidste chance for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til Rema1000. Jeg finder en vinder i morgen tidlig, hvor jeg også deler det bedste tips I er kommet med.

[show_shopthepost_widget id=”579794″]

English recap: The rain was pouring down in Copenhagen all day long yesterday. So my plans about shoot these outfit pictures in the beautiful narrow streets was cancelled. Thank god I found a clean white wall, so I could get some pictures of my new and pretty track suit from Vila. The perfect suit for a lazy sunday.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments