SHINE BRIGHT

 photo IMG_6591_zpsbgclafsa.jpg

Fredagens outfit, bestod udelukkende af friske og lyse farver. Dèt er da et forårstegn det vil noget, hva? Bukserne er forholdsvis nye og fundet I H&M’s trend-afdeling, som i øvrigt bugner af flotte 70er-inspirerede forårsitems. I går var også dagen, hvor jeg lovede mig selv, at jeg ikke skulle købe flere bukser med vidde, flare, svaj eller hvad man nu kalder det. Jeg kom nemlig hjem til en pakke fra ASOS som bl.a indeholdt DET HER og DET HER par. Min samling tæller allerede omkring 8 par, så nu tager jeg lige en slapper.

I dag har jeg en dejlig og stille og rolig lørdag i sigte. Jeg starter med at mødes med et bloggerveninder, hvor vi skal til noget ballet-halløj, som Cathrine har stået for. Det skal nok blive sjovt. Senere står den på hygge og måske et glas vin eller to.

Desuden har jeg store planer om at fejre, at i dag er årets aller sidste vinterdag. En meget meget vigtig detalje.

Kan I have en skøn lørdag ?

 photo IMG_6624_zpsld0qz2yn.jpg

 photo IMG_6603_zpsbzqm3c2z.jpg

 photo IMG_6631_zpsshwft758.jpg

 photo IMG_6627_zps4f8c8r8d.jpg

Adlinks: Shirt: A.P.C (HERE) Trousers: H&M trend (SIMILAR HERE & HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: Stan Smith (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”577154″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments