EN DUFT DER KAN DRIKKES & MENNESKER DER KAN TRYLLEBINDE

I dag startede min dag med et lille event inde i byen. Det gør de fleste dage efterhånden og selvom det måske kan lyde lidt åndssvag, så bliver den slags også hverdag. Hermed ikke sagt, at jeg ikke elsker min hverdag. Det gør jeg virkelig og føler mig egentlig ret privilegeret. Hver eneste uge, bliver jeg introduceret til nye produkter, nye idèer og ting der kan ændre din tilværelse, hud, hår, madvaner osv. De fleste gør det rigtig godt, og for det meste, bliver jeg fanget og nysgerrig på de nye produkter og tiltag. Til den salgs events bliver man oftest budt velkommen med en kop kaffe, lidt mad, en lille sludder og herefter bliver man introduceret for det der nu skal introduceres.

I dag var det Mads Nørgaard, der havde inviteret og jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg ikke havde sat mig specielt godt ind i dagens agenda og tænkte, at det “bare” var another day at the office. Jeg blev overrasket..
 photo duft_zpsozl1fx36.jpg

Anledningen var en introduktion til en ny aroma (i en yderst flot indpakning). Det ligner en parfume. Det er det ikke. Det er faktisk aroma, som skal blandes op med vand og efterfølgende drikkes. Det er egentlig en nyhed i sig selv, men at indtrykket var så stort, skyldes kvinden bag.

Kender I det der med, at der bare er nogle mennesker, som indtager rummet på en helt unik og specielt måde? Og så snart de begynder at tale, bliver man tryllebundet og kan lytte i timer, uden at tænke på tid og sted. Sådan var hun. Hun hedder Kille Enna og er en 40-something årig dansk kvinde. Hun er datter af en kunstner og uddannet kok. Har rejst rundt i hele verden som rejse journalist og jagtet de bedste råvarer der findes. Hun har skrevet over 10 bøger (tror nok det var 12) og har i det hele taget bare en livshistorie, som de fleste nok vil beundre. Jeg gjorde ikke engang så meget som at tænke på min telefon i de 30 min hun talte.

Hun fortalte, at idèen om at skabe aromaer, som kunne drikkes, kom til hende for 7 år siden og siden har hun arbejdet på at udvikle de helt rigtige ud fra sjældne og dyre råvarer. Aldrig har jeg hørt nogen fortælle passioneret om kardemomme og ingefær 😉 Jeg siger jer, at jeg fik straks lyst til at droppe alt hvad jeg havde gang i, købe et hus på landet og dyrke naturen, på samme måde som hun har gjort.

Aromaerne er udviklet i hendes atelier i Sverige og hun har, som sagt, brugt over 7 år på det. Ganske enkelt fordi hun ville nå frem til den helt rigtige smag, i alle aromaerne. De skulle få hårende til at rejse sig, som hun sagde. Vi fik selvfølgelig også lov til at smage dem – og ja, de smagte himmelsk. Min favorit er den med grøn kardemomme og lavendel. Grøn kardemomme skulle i øvrigt være verdens dyreste krydderi. Den smagte helt eksotisk af Mellemøsten og fik mig til at føle, at jeg sad på et farverigt marked midt i Jerusalem.

Aromaerne bliver lanceret i Mads Nørgaard-butikken i morgen og Kille Enna kommer og fortæller om processen. Hvis I er i nærheden, vil jeg virkelig anbefale at smutte forbi. Det vil I ikke fortryde. I kan læse mere på Facebook HER.

 photo duft2_zpsxcwfib8l.jpg

Rigtig god fredag aften til jer alle  ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments