NYHAVN 10

 photo IMG_6472_zps0ffzotc3.jpg

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg startede dagen med en sejltur rundt i de Københavnske kanaler. Det var de søde piger fra Impression PR og Eva solo, som havde inviteret. Den fik altså ikke for lidt og da jeg så den fine (overdækkede og opvarmede) kanalrundtfartsbåd, med en skøn morgenmadsopdækning, blev jeg helt varm om hjertet. Anledningen var Eva solo’s nye To Go-serier. Og ja, min fine termokop er også derfra. Nu er det ikke bare noget jeg siger, men den holder jo SINDSYGT godt på varmen. Stelton, go home, siger jeg bare.

I dag er jeg hjemme på gode gamle Fyn. Min mor har fødselsdag og for et par dage siden tog jeg en spontan beslutning om at tage hjem og overraske hende. Det blev hun heldigvis. Altså overrasket. I aften skal vi ud og spise og hygge. Det bliver et kort visit, for jeg tager allerede tilbage til København i morgen.

Rigtig god aften ?

 photo IMG_6465_zps15kwutuh.jpg

 photo IMG_6492_zpsgokppobp.jpg

 photo IMG_6474_zpsxugrbfie.jpg

 photo IMG_6452_zpst122xvc4.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (SIMILAR HERE) Shirt: ASOS (HERE) Jeans: Old ones from COS (SIMILAR PAIR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

English recap: Yesterdays outfit was shot in the famous Nyhavn. I started the day by sailing arround in the Copenhagen habour with sweet blogger girls and Eva Solo. Having warm coffee and breakfast on a boat is not a bad way to start the day. Tonight im at my parents place. It’s my dear mother’s birthday, so tonight we are going out for dinner. Not bad at all.

[show_shopthepost_widget id=”572698″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments