A PLACE UP NORTH

 photo IMG_6357_zpsc1c66be6.jpg

 photo IMG_6342_zps14138d12.jpg

 photo IMG_6347_zps58349e37.jpg

 photo IMG_6332_zps90520530.jpg

 photo IMG_6358_zps1814d6cd.jpg

 photo IMG_6325_zpsd59e1dea.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Envii (HERE) Dress: ASOS (IN BLUE HERE) Boots: Ugg Australia (HERE) Bag: Everie (HERE)

Det er lidt skørt, men det er som om, at så snart man kommer lidt nord for København (og bliver tæt på strandvejen) så popper det op med smukke locations og fantastiske bygninger. Når det kommer til outfitbilleder, så kunne det altså være rart at have whiskeybæltet, som baghave (måske også når det kommer til indkomst). Billederne her er skudt på Skodsborg kurhotel, som jeg besøgte i søndags, i forbindelse med Vitamin well bootcampen. Det er det smukkeste sted og lyser langt væk af stil, klasse, wellness og ro i sjælen. Der kunne jeg snildt bruge en weekend eller to.

Som I kan se, har mine fødder simpelthen kastet deres kærlighed på et par gode klassiske UGG’s. Mon ikke jeg deler vandene derude nu? De af jer, som selv har et par, forstår mig godt, når jeg fortæller, at jeg ikke har benyttet andet fodtøj siden jeg fik dem i fredags. De er simpelthen mere bløde og behagelige, end ord kan beskrive. Lige pt. er de det eneste der får mig til at ønske, at vinteren varer lidt længere.

I skrivende stund har jeg faktisk den ene fod på vej ud af døren. Eva trio har inviteret på morgenmad og en lille sejltur i de Københavnske kaneler. Det skal nok blive sjovt. Ohøj – vi ses senere ?

English recap: These pictures were shot north of Copenhagen this sunday. Im pretty sure, that it’s the part of the country that has the most beautiful (and big) buildings. I would love to have these surroundings as my background for all my pictures. As you can see, I’ve joined the UGG gang. Some of you might love them, some of you might hate them. But those of you who have ever tried a pair, know exactly why my feet is begging me to wear them forever.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments