RAIN DANCER

 photo IMG_6305_zpsdea1b190.jpg

Sådan så jeg ud i går, lørdag, som var noget så våd og regnfuld. Heldigvis tilbragte jeg størstedelen af dagen inden døre. Jeg havde nemlig inviteret mine bedste veninder på en lækker frokost, som Schulstad var så søde at levere. Meget mere om det senere. Fordi det nu var så mørkt, trist og gråt i vejret, fik jeg lyst til at lyse det hele op med min nye lyserøde frakke fra Ganni. Er den ikke bare fin? Jeg er sikker på, at den bliver et kæmpe hit i de tidlige forårsmåneder.

I dag har jeg været en tur oppe nordpå, da den 3. Vitamin Well bootcamp foregik på Skodsborg kurhotel. Arh hvor var det rart. De andre piger var endda så seje at hoppe i havet, efter en omgang saunagus. Normalt er jeg lidt af en vandhund, men i dag måtte jeg springe over, da jeg har haft en lille smule feber de sidste par dage og jeg turde altså ikke at lege med skæbnen.

Nu står den på søndagspizza og den nye DR-dramaserie.

Rigtig god aften til jer alle ?

 photo IMG_6312_zpsf385a837.jpg

 photo IMG_6307_zps19e67cc7.jpg

 photo IMG_6310_zps1ddb1a0e.jpg

Adlinks: Coat: Ganni (HERE) Sweatshirt: Isabel Marant Etoile (HERE & IN BLACK HERE) Trousers: H&M trend (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia

[show_shopthepost_widget id=”565386″]

English recap: This is how I looked yesterday, where the rain was pouring down all day long. To brighten up the darkness, I dicided to put on my new and pretty amazing pink coat from Ganni.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments