WONDERFUL WEDNESDAY

 photo IMG_6164_zps1dee5298.jpg

Et par skarpe billeder fra i går, hvor jeg faktisk havde ja-hatten på hele dagen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det skyldes den snært af forår, der summede over hele København. Jeg havde sådan en dejlig dag, som startede med et pressemøde i Nyhavn, hvor jeg skulle høre lidt om en spændende rejse, jeg måske skal på i foråret. Efterfølgende lavede jeg en spontan kaffedate med Paw (som også er den dygtige fotograf bag billederne) og vi endte faktisk med at hænge ud det meste af eftermiddagen. Min tidsplan skred selvfølgelig en smule og derfor måtte jeg tilbringe aftenen foran computeren. Men det handler jo om at nyde solen, når den er der, ik?

Jeg var hoppet i en spritny strik fra Custommade. Er den ikke fin? Deres kollektioner bliver bare pænere og pænere. Heldigvis åbner de snart en butik i indre by. Har I set deres ret fantastisk teaser på facaden? Ellers kan I se den HER. Genial idè, hvis I spørger mig 🙂 Mine bukser har i øvrigt vist sig at være et fantastisk godt køb og de bliver brugt meget flittigt. De koster næsten ingenting, hvis nogen skulle være fristet.

I dag står den på hjemmekontor og en laaaaang løbetur inden min aften skal tilbringes med min partner in crime.

Rigtig god dag til jer alle <3

 photo IMG_6210_zpsba909e92.jpg

 photo IMG_6179_zpsef03d1ec.jpg

 photo IMG_6174_zpsa00188f7.jpg

 photo IMG_6215_zps662e0a68.jpg

 photo IMG_6199_zps3c17cdfc.jpg

Adlinks: Knit: Custommade (HERE) Top: Sparkz (HERE) Trousers: Vila (ON SALE HERE) Shoes: Gardenia Bag: Everie (HERE) Necklaces: Jane Kønig & HVISK (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”560714″]

English recap: A few pictures from yesterday where the sun was shining over Copenhagen. I was high on spring and had a pretty good day. I was wearing my new amazing knit from danish Custommade. It’s so pretty and warm. Their collections are getting better and better and another pretty good thing is that they are opening a store in the middle of Copenhagen very soon.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments