N Ø R R E B R O

IMG_6070

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg havde en ret standard-mandag og brugte det meste af tiden, hjemme på Nørrebro. Det var tisse-koldt og København var grå og mørk. På de dage, har jeg kun lyst til at iklæde mig varmt, uldent og behageligt tøj. So I did. Om aftenen var jeg dog ude og spise fantastiske burgere med min søster. Se dem lige HER.

Jeg overvejer i øvrigt lidt, om jeg skal lave et lille indlæg med mine favorit-spisesteder i København. Som blogger fotograferer jeg jo det meste jeg indtager, så det der med billeder, er ikke noget problem 😉 Er der mon stemning for det?

I dag har jeg rykket mit lille hjemmekontor til Frederiksberg. Lille Vilfred er blevet syg og så må moster jo træde til, så forældrene kan komme på arbejde. Han er heldigvis noget af det bedste jeg ved, så jeg klager ikke. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, om jeg får lavet noget af det jeg skal nå.

Rigtig god tirsdag til jer alle ?

IMG_6094

IMG_6081

IMG_6091

IMG_6105

IMG_6100

IMG_6055

Adlinks: Coat: Storm & Marie (ON SALE HERE & SIMILAR ONE HERE) Top: Gina Tricot (HERE) Trousers: Zara (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE) Necklaces: Jane Kønig & Pilgrim

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments