C O P E N H A G E N

IMG_6007

Det har været et voldsomt døgn her i København og stemningen lå tungt som en dyne, da jeg cyklede mod indre by i morges. Jeg sender selvfølgelig en masse tanker og medfølelse til alle der er berørte og til det jødiske samfund. Jeg har aldrig brugt bloggen til at udtrykke politiske holdninger, eller noget der minder om det, her på bloggen – og det kommer jeg heller ikke til. I dag bliver jeg bare nødt til at bruge spaltepladsen på at opfordre til, at Danmark ikke må blive et Islamhadende land, blot fordi nogen har gjort noget forfærdeligt.

Det er måske en anelse meningsløst og føles ret meningsløst at fable om min søndag, men i korte træk er den bl.a blev brugt på 2. omgang af Vitamin Well bootcampen. Det var hårdt og vanvittigt effektivt. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle lidt mere om det senere. Efterfølgende tog vi ud og fik lidt frokost og jeg lokkede Chris til at skyde et par billeder af mig, nu hvor jeg var hoppet i en ny fin sweatshirt, som jeg købte i går, da jeg tog på en lille lørdags-shoppetur.

Rigtig god aften til jer alle ?

IMG_6002 IMG_5982IMG_6027

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Sweatshirt: Isabel Marant Ètoile (HERE & IN BLACK HERE) Trousers: Weekday (SIMILAR PAIR HERE) Necklace: HVISK (HERE) Bag: Everie (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”554486″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments