WEEKEND WEAR & WEEKEND TALK

 photo IMG_5806_zps6f636fb6.jpg

Hej venner og rigtig glædelig lørdag <3 Jeg er stået tidligt op her til morgen, for at kompensere lidt for alt det jeg ikke nåede i går, hvor jeg som sagt endte med at sove formiddagen væk. Der hersker altid en dejlig og ret fantastisk ro på Nørrebro, lørdag morgen og når jeg kigger ud af vinduet, føles det lidt som om, at jeg er den eneste i verden. Eller i hvert fald den eneste der står op før kl 8 i weekenden.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i et par ting, som I ikke har set mig i før. Kjolen har jeg næsten lige erklæret min kærlighed til og i nogle tilfælde, er der bare ikke langt fra tanke til handling. Nu hænger den i hvert fald herhjemme og pynter i min garderobe 😉

Dagen i dag skal bruges på lidt blogarbejde, måske et besøg herud og forhåbentlig en lille løbetur. I går var jeg iøvrigt til min første rigtige Crossfit-time og ærligt, så var det noget nær det værste jeg længe har prøvet. Der må være noget jeg har misforstået, for det hold jeg havde meldt mig til, bestod af 14 store og stærke mænd. Og lille mig. Jeg fattede intet af deres crossfit-lingo og træneren rettede på mig konstant. Muligvis den værst tænkelige start man kunne få. Men jeg giver ikke op så let og har store planer om at slæbe mig derned igen i næste uge.

Kan I have en skøn lørdag derude <3

 photo IMG_5757_zpsbecfecbf.jpg

 photo IMG_5823_zpsea71c437.jpg

 photo IMG_5806_zps6f636fb6.jpg

 photo IMG_5764_zps3893287f.jpg

 photo IMG_5812_zpsb90ed6e6.jpg

Adlinks: Dress: Monki (HERE) Top: Sparkz (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Watch: Pilgrim

[show_shopthepost_widget id=”553362″]

English recap: Hi guys and happy weekend. There pictures are from yesterday, where I was wearing my new dress from Monki. I fell in love with it last week. Thought about it for a few days and now it’s in my wardrope 😉 Do you guys have funny plans this weekend? Today I have a little blog-work to do and then I’ll might go for a run, before going out tonight.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments