NEW HARBOUR

 photo IMG_5450_zps20df0dd0.jpg

Åh altså… København har jo vist sig fra sin aller smukkeste side de sidste par dage. Der er noget helt magisk over de dage, hvor de første bitte små forårstegn begynder at vise sig. Pludselig kan man se meningen med vinteren. I går kunne jeg mærke solen bage på mig, under min løbetur rundt om søerne og da jeg senere hoppede op på min cykel, tænkte jeg for første gang i mange måneder, at jeg havde fået lige lovligt meget tøj på.

Billederne her er fra i søndags, efter vores bootcamp træning. Igen igen kan I se mig iført min hvide boyfriend skjorte fra ASOS. Det var altså et godt køb. Jakken er fra Envii og jeg fandt den i deres butik i Pilestræde til en dejlig pris på 100 kr. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke købte de matchende bukser, så jeg må lige se om jeg kan nå forbi en af dagene. I det hele taget har jeg for alvor fået øjnene op for Envii. Jeg vidste godt, at de i ny og næ lavede noget pænt, men under mit besøg i butikken (som i øvrigt var mit første) fik jeg lyst til at købe 90% af det hele. Der skal jeg altså huske at gå forbi noget oftere.

I dag står den på arbejd arbejd her på mit hjemmekontor og i aften skal jeg Copenhagen dining week på Barburrito hvor hende her står for menuen. Spørg lige om jeg glæder mig.

Rigtig god tirsdag til jer alle

 photo IMG_5512_zps8f7dff5c.jpg

 photo IMG_5484_zps8db45503.jpg

 photo IMG_5529_zps015ada07.jpg

 photo IMG_5499_zpsd2a40c3b.jpg

 photo IMG_5465_zps62c248c6.jpg

 photo IMG_5516_zps7b16fcf0.jpg

Adlinks: Jacket: Envii (ON SALE HERE & SIMILAR ONE HERE) Shirt: ASOS (HERE) Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE & HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”545190″]

Enligsh recap: Here in Copenhagen, we’ve had the first signs of spring doing the past few days. On these days, the city is quite magical and everyone is smiling. Spring in copenhagen is definitely on my top five favourite things in the world. The pictures show how I looked this sunday, taking a stroll in New harbour. Once again I was wearing my new boyfriend shirt from ASOS and a denim jacket which is a pretty awesome sale bargain from the danish Label, Envii.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments