LINKS JEG KAN LIDE

linklikes

? I går skinnede det smukkeste eftermiddagslys over København, og da jeg stod foran den store og magtfulde marmorkirke, gik det hele op i en højere enhed. Det kunne jeg naturligvis ikke lade være med at dokumentere.

? DET HER vedhæng, som jeg spottede på Kat, sidst jeg så hende. Det vil jeg også have fat i, så snart det kommer back in stock.

? DEN HER fantastiske guide til at gøre rent derhjemme. Det er sgu smart og man kunne godt blive fristet til at printe en masse eksemplarer ud og hænge op derhjemme hver uge.

? Bloggens Facebookside. Husker I at følge med derinde? Jeg opdaterer hver eneste dag og ofte med ting, som der ikke er plads til her på bloggen.

? Henne hos Madbanditten kan man netop nu finde en opskrift, på det der kunne lyder som de perfekte saltede mandler. Den må snart prøves og så lyder den endda enormt nem.

? ASOS har lavet de fineste stribede forårssko. Dem bliver man da næsten nødt til at få fat i.

? Ganni har skruet ekstra meget op for deres udsalg og nu overvejer jeg voldsomt meget om det er mit kald til at investere i DEN HER eller DEN HER.

? Man kan aldrig få for mange planter. Heller ikke på væggene og jeg har et voldsomt crush på DEN HER, som Just Spotted netop har fået hjem.

?Jeg har ret meget optur over webshoppen Linenme, som sælger de lækreste boligtekstiler i hør. For et par dage siden viste jeg bl.a de fineste puder, som er derfra.

? DEN HER optræden fra Mark Ronson og Bruno Mars. Sjældent har jeg set noget så overlegent og de formår at få musik til at ligne den nemmeste kunst i verden.

Indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments