Når jeg skal lave mad til mig selv, ender jeg ofte med at strikke en salat sammen ud fra hvad jeg nu lige har i grøntsagsskuffen. Nogen synes måske, at det lyder en smule kedeligt, men faktisk er det noget af det bedste jeg ved. Sådan en kan virkelig smage fantastisk med ganske få råvarer. Egentlig kræver det bare en rigtig god dressing eller marinade. I sidste uge lavede jeg en lidt thai inspireret en af slagsen og hvis jeg selv skal sige det, blev den virkelig god. Jeg har i hvert fald tænkt på den dagligt lige siden og det må næsten være et godt tegn 😉 Igen er det vigtigt lige at nævne dressingen. Det er nemlig den, som gør hele forskellen..
Det skal du bruge til salaten (som hovedret til 1 person og tilbehør til 2)
? 1 dl kogte grønne linser
? En håndfuld fint snittet spidskål
? Et halv fint hakket rødløg
? En lille dl ærter fra frost
? En lille dl Edamamebønner
? En håndfuld friske korriander
Til dressingen skal du bruge
? En spsk sesamolie
? En spsk Tahin
? Saften fra 1/2 lime
? En spsk vand
? Salt
Det hele skal naturligvis bare snittes, hakkes og blandes sammen. Jeg spiste den sammen med DE HER lækre madmuffins og har store planer om at gentage succesen, så snart muligheden byder sig.
Rigtig god mandag til jer alle ?