WELCOME WEEKEND

Skærmbillede 2015-02-06 kl. 08.19.22

Så blev det endelig fredag og det er jo altid lidt af en dejlig dag. Jeg tog mig en ekstra fridag i mandags og derfor, føles det som om, at den seneste uge er forsvundet på et splitsekund. Det er egentlig lidt stenet, at en enkelt dag, kan gøre en så stor forskel, er det ik? Nå, men billederne her er fra i går, hvor Kat og jeg faktisk formåede at skyde billeder omkring kl. 17. Hallelujah. Nu bliver alle bloggere glade ?

Jeg ved godt at jeg nævner det i hvert andet indlæg, men for pokker hvor jeg altså bare glæder mig til at kunne smide vinterjakken. Jeg er gået helt, helt, HELT død i min garderobe og har mest af alt kun lyst til at hoppe i fine hvide sommerkjoler…

Har I sjove planer for weekeden? Min står på en masse godt og blandet. I aften skal jeg ud og spise med en veninde, i morgen skal jeg flytte for en anden veninde og søndag starter vi op på bootcampen med Vitamin Well.

Kan I have en skøn dag ?

IMG_5155IMG_5095IMG_5119IMG_5145

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Top: Gina Tricot (HERE) Jeans: Diesel (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Necklace: HVISK (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”539982″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments