SØNDAGSSTRIK

 photo IMG_4876_zps5e54ecaf.jpg

 photo IMG_4858_zps9fe20945.jpg

 photo IMG_4933_zps66546bd0.jpg

 photo IMG_4884_zps9b97fb94.jpg

 photo IMG_4894_zps31a3cd89.jpg

 photo IMG_4913_zps84da1390.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Knit: Ganni (ON SALE HERE) Trousers: Zara (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Søndagen blev tilbragt i blød, lækker og varm strik og for første gang i mange uger, sov jeg længe og vågnede uden et vækkeur. Ah det var det var rart.

Vi har netop taget hul på en ny, som for mit vedkommende, byder på en håndfuld forskellige og nye ting. I morgen starter jeg bl.a til crossfit. Ganske enkelt for at få lidt muskler i mine spaghettiarme. Jeg bliver nok nødt til at blive lidt mere buff, inden jeg skal løbe det der marathon. I mellemtiden har jeg også sagt ja til at deltage i en bootcamp i samarbejde med Vitamin well. Vi starter på søndag og kører i 6 uger. Hvem ved, måske jeg ligner en af de der kvindelige bodybuildere inden længe 😉 Denne mandag morgen starter jeg dog stille og roligt ud med planlægning af ugen og en ekstra kop kaffe. Fik jeg sagt, at jeg elsker min nye og knapt så stressende hverdag?

This sunday was spent in warm, soft and comfy knitwear. Just the way I like it. Now it’s monday morning and I just started a week where I have so many great plans and new things to happen. Tomorrow im starting a new workout called crossfit. Im running my first marathon this april and my spaghetti arms kind of need to get in shape.

[show_shopthepost_widget id=”531710″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments