LINKS JEG KAN LIDE

Velkommen til et nyt koncept her på bloggen, hvor jeg vil dele ud af nogle af mine favoritlinks. Det kommer naturligvis til at handle om de ting, som har fanget min opmærksomhed den seneste tid, ude i det store world wide web. Idén er naturligvis inspireret af denne topblogger

 photo links2_zps81d77a8d.jpg

? ASOS har lavet den fineste sweatshirt med det helt perfekte franske og positive citat.

? I sidste uge bragte Politiken en artikel om, at der skal være bedre muligheder på arbejdsmarkedet for personer med akademiske bacheloruddannelser. Jeg har jo pludselig fået sådan en, så det glæder mig naturligvis.

? Når jeg kommer hjem fra min weekend på Fyn, ligger verdens fineste halskæde og venter i min postkasse.

? Søde Tine er netop sprunget ud som “blogger uden netværk” og hendes layout er simpelthen blevet så fint. Smut lige forbi og se det.

? Min modige og dygtige mellemøst-journalist-veninde, Anne, har været ved den Syriske grænse og det er der kommet DENNE meget spændende artikel ud af. Den er også god, selvom man ikke synes at den slags er specielt interessant.

? Da jeg havde været oppe til min sidste eksamen, var min søster så sød at forære den flotteste planteholder i gave. Nu vender jeg bare på, designdelicatessen får den hjem, så den kan pynte i min vindueskarm.

? Jeg må også lige huske at smide et link til min Tictail webshop. Det er jo ikke fordi jeg ligefrem bliver glad for at besøge den, men jeg bliver SÅ glad når I besøger den og der er stadig masser at gode sager til fornuftige priser.

? Hele ugen har jeg grint min røv i laser over den her youtube video, med den lille “apparently boy” som tydeligvis lige har lært et nyt ord.

? Den her opskrift på squashbøffer fra thefoodie.dk har jeg tænkt på hver dag siden den blev delt. Mit mål for næste uge må være, at prøve den af.

? I fredags delte jeg det her billede, af min løbetur, som gik over Lillebæltsbroen. Jeg har faktisk også være frem og tilbage i dag og min marathontræning er efterhånden ved at være sat i gang for alvor.

? I sidste uge skrev Kia et mega sejt indlæg om hendes karriere og delte sit CV, som er lavet på en vildt sej og inspirerende måde.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments