SERIOUSLY SIMPLE

 photo IMG_2309_zps620f70a3.jpg

 photo IMG_2295_zps5f084a16.jpg

 photo IMG_2331_zpsfcdc9940.jpg

 photo IMG_2351_zpsb2672488.jpg

 photo IMG_2357_zps2a4cef5d.jpg

 photo IMG_2323_zpsf1cb54e2.jpg

Adlinks: T-shirt: MbyM (HERE) Cardigan: Toogoodtobebasic (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg var begravet i eksamenslæsning hele dagen. Jeg forlod kun min lejlighed under min løbetur og da jeg selvfølgelig mødtes med Kat for at skyde et par billeder. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke lige var at my fines. I hvert fald når vi snakker om gløden i mit ansigt 😉 I forhold til tøjet, vil jeg næsten påstå, at vi er ret tæt på mit signaturotift: Simpelt, behageligt og hverdags-agtigt. Mine jeans har jeg næsten boet i siden jeg fik dem og de kan anbefales på det varmeste. Det samme kan jeg sige om min cashmere cardigan fra togoodtobebasic. Jeg er afhængig af cashmere om vinteren og på de kolde dage, er det noget nær det eneste der kan holde mig varm. Prisen er også ganske fornuftig, når man tager kvaliteten i betragtning.

Kan I have en skøn mandag <3

This is how I looked yesterday, where I spent most of my time at home, preparing for my exam. I guess you can say that this has become my signature outfit. Loose jeans, a comfy t-shirt and a warm cashmere sweater.

[show_shopthepost_widget id=”518362″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments