HANGING PLANTS

Man har ikke skulle følge særlig meget med på boligindretnings-fronten for at opdage, at vores planter snart skal til at hænge. Først synes jeg at det var noget lidt mærkeligt noget, men nu synes jeg faktisk at det er meget pænt. Sådan går det jo ofte med den slags 😉 En enkelt eller to i mit vindue kunne virkelig være pænt, men så kræver det nok, at jeg lige tynder lidt ud i alle dem jeg har i forvejen. Bare så der ikke går helt urskov i den herhjemme. Jeg har fundet et par billeder rundt omkring, som viser hvor pænt det faktisk kan gøres..
 photo planter4_zps6e885593.jpg

 photo planter3_zpseeec2995.jpg^^Billede fra Bloomingvilles forårskatalog, så de kan sikkert meget snart købes i butikkerne. Sikkert også til en ganske fornuftig pris, hvis jeg kender Bloomingville ret.

 photo planter5_zps7b3fcc50.jpgEt enormt upraktiske men pænt eksempel (billede fra Pinterest)

 photo planter2_zpsd7830365.jpg^^Billede fra Ferm Livings forårskatalog, så de kan med sikkerhed også snart erhverves.

 photo planter1_zpsab911528.jpgNu hvor vi snakker om bolig, så har de af jer som følger med henne på instagram måske allerede set, at jeg havde besøg af det store fotohold i onsdags, som tog billeder af min lejlighed. Måske ender de snart i et magasin. Kryds lige fingre for det. Jeg skal selvfølgelig nok sige til hvis det sker.

Kan I have en skøn aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments