TEDDY TALK

 photo IMG_2092_zps07afbfff.jpg

 photo IMG_2113_zpsb03758a1.jpg

 photo IMG_2169_zps8547e456.jpg

 photo IMG_2152_zpsabb90a10.jpg

 photo IMG_2149_zps2f2a28ab.jpg

 photo IMG_2108_zps51689eb9.jpg

Adlinks: Coat: Storm & Marie (ON SALE HERE // SIMILAR ONE HERE) Jeans: ASOS (HERE) Knit: Minimum (ON SALE HERE) Bag: Erbs Denmark Sneakers: Stan Smith (HERE)

Hej venner. Jeg tjekker lige lidt senere end i dag, end normalt. Jeg var tidligt oppe i morges, hvor jeg startede dagen med morgenmad i Magasin. Hudplejemærket, REN, havde inviteret i anledningen af deres 15 års fødselsdag. Vi blev også introduceret for flere af deres produkter og det lyder jo nærmest som en mirakelkur. Det kunne min vinterhud virkelig trænge til, så jeg glæder mig til at teste dem. Nu sidder jeg hjemme i sofaen og prøver at tage mig sammen til at læse til eksamen. Men det vil jeg ikke kede jer med.

Som I kan se, var jeg pakket godt ind. Det er pænt koldt i dag, men så længe det ikke blæser, klager jeg ikke. Desuden kan min teddy-frakke fra Storm & Marie sagtens holde mig varm. Det er simpelthen så blød og rar. Desuden er den sat ned med 50% hvis nogen af jer skulle mangle sådan en.

De næste par dage står primært på læsning (for sidste gang, EVER) så hvis jeg ikke er heeeelt så aktiv som jeg plejer at være, så ved I hvorfor.

Kan I have en skøn dag ?

Today I got early, since the skin care brand, REN, had invited me to a lovely breakfast event in Magasin. They introduced us to some of their products and they sound pretty much like the miracle my skin needs right now. As you can see I was dressed for the cold cold weather. I really love this teddy coat from Storm & Marie, which by the way is on sale right now.

[show_shopthepost_widget id=”513866″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments