SUNDAY SUIT

 photo IMG_2000_zpseeaf2d6d.jpg

 photo IMG_2037_zps3a01bdd7.jpg

 photo IMG_2030_zpsdd33d8da.jpg

 photo IMG_2043_zps9c34f523.jpg

 photo IMG_1980_zpsb408d594.jpg

Adlinks: Top: Part Two Trousers: Weekday (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Beanie: Topshop (SIMILAR HERE)

Jeg er tilbage i København, efter en dejlig weekend på Fyn. Selvom jeg ville ønske, at mine forældre boede lige rundt om hjørnet, så sætter jeg også pris på, at jeg kan tage en lille getaway så ofte. Billederne her er fra i går, hvor vi var ude og gå en søndagstur. Jeg ELSKER lyset ved vandet og blev simpelthen nødt til at skyde et par billeder, da jeg så de smukke falmede farver. Og ja, det var pisse koldt at smide jakken 😉

Jeg har netop taget hul på en uge, der står i eksamenslæsningens tegn. Om præcis en uge er jeg færdig på mit studie og det er jo slet ikke til at forstå. På en måde er det helt fantastisk og på den anden side og skærmende. Hvad skal der så blive af mig?

Im back in the city after spending the weekend at my parents place on the country site. These pictures are from yesterday, where we went for a sunday walk. I love the bright light by the sea and had to shoot some pictures when I saw these pretty douche colors. This week is all about studying for my exam. In one week exactly im done. I cant really believe it and at the same time, it also scares my a little. What’s to become of me then?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments