WEEKEND WEAR

 photo IMG_1973_zpsb4a550ca.jpg

 photo IMG_1891_zpscbb032c1.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (SIMILAR HERE) Jeans: Zara Shirt: Gina Tricot Shoes: Stan Smith (HERE)

Som sagt har jeg tilbragt min weekend på Fyn og det har som altid været rart. Jeg havde de bedste intentioner om at bruge dagene til at læse til eksamen, men så langt er jeg altså ikke kommet endnu. Det er vist godt at jeg snart er helt færdig – min motivation er på alle måder ikke-eksisterende. Til gengæld har jeg fået hygget, set et par dokumentarer, løbet en masse kilomenter og spist og lavet god mad. Den slags er altså bare sjovere end end læsning.

Har I haft en god weekend?

[show_shopthepost_widget id=”506030″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments