BACK IN BUSINESS

 photo IMG_1594_zps8352e67a.jpg

 photo IMG_1632_zps77abfe9c.jpg

 photo IMG_1635_zps28faf4b6.jpg

 photo IMG_1591_zps7a33a7b4.jpg

 photo IMG_1629_zps22993f12.jpg

 photo IMG_1618_zpsccec52de.jpg

 photo IMG_1593_zps9fcd008d.jpg

 photo IMG_1643_zps09f49c51.jpg

Adlinks: Shirt: A.P.C (ON SALE HERE) Trousers: Weekday (SIMILAR HERE) Beanie: Topshop/Strøget (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE) Bracelet: ASOS (HERE)

I dag var årets første dag, hvor jeg var ude og mærke hverdagen, sådan blog-wise. Jeg startede ud hos Noise PR, som inviterede på morgenmad og et lille kig på Gannis sommerkollektion. Alt hvad de laver bliver bare pænere og pænere. Der er ingen tvivl om, at det er et af de mest hypede brands, men det er altså heller ikke uden grund. Se selv de her fine sandaler. Amen altså.

Efterfølgende besøgte jeg et par andre PR-bureauer og det var virkelig rart at komme lidt ud og se lidt “kollegaer” igen. Vejret kunne have opført sig bedre, men det lykkedes da heldigvis at få skudt et par billeder. Jeg var hoppet i min nye, bløde og varme skjorte fra A.P.C, som klart er det bedste udsalgsfund jeg længe har gjort. Som I kan se på det nederste billede, har jeg også taget mit fine armbånd fra ASOS i brug. Elsker de små tassels 😉

Kan I have en skøn aften ?

Today was my first day back in the blogger game. I started out having breakfast with Ganni and also got a look at the summer collection. Oh so pretty. I was wearing my best sale bargain from A.P.C and combined it with other items from the gray-scale.

[show_shopthepost_widget id=”498538″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments