WINDY WINDY

 photo IMG_1546_zps11120484.jpg

 photo IMG_1554_zps8e888969.jpg

 photo IMG_1520_zps53a825a7.jpg

 photo IMG_1529_zps792a6bd9.jpg

 photo IMG_1551_zps89fa172e.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (SIMILAR HERE) Shirt: COS (HERE & SIMILAR HERE) Jeans: Old ones from ZARA (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia Bag: A.P.C (HERE)

Nu må den vind gerne lige tage sig en slapper. Som I kan se, var den lidt af en udfordring, da Emily og jeg mødtes i fredags, for at skyde et par billeder her på Nørrebro. Hvis man skal se det fra en positiv side, så har det voldsomme vejr indbudt til store mængder weekendhygge. Det har jeg naturligvis benyttet mig af. Hele dagen i går, blev jeg hjemme i min lejlighed og om aftenen tog jeg ud i verden sammen med min søster og spiste fantastiske pizzaer hos Neighbourhood og drak gode øl. Om lidt skal jeg mødes med mine veninder til søndagskaffe. Det kan man da kalde weekend 😉

Håber også I nyder jeres <3

This weekend has been crazy windy here in Copenhagen and as you see on the pictures, it was quite a challenge when Emily and I met up to shoot some pictures this friday. Yesterday I was in my appartment all day long and in the evening my sister and I was out for dinner and beer. A perfect saturday.

[show_shopthepost_widget id=”493930″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments