DAY OFF

 photo IMG_1249_zps33c6abe7.jpg

 photo IMG_1181_zps421f3a30.jpg

 photo IMG_1231_zps66871efe.jpg

 photo IMG_1223_zpsc2edee22.jpg

 photo IMG_1246_zps0a542fec.jpg

 photo IMG_1190_zpsb8377026.jpg

Adlinks: Jumper: Machè (HERE) Jeans: Samsøe Samsøe (HERE) Scarf: Becksöndergaard Sneakers: Nike (HERE & HERE) Bag: Everie (HERE)

I går tillod jeg mig selv at holde en fridag. En dag helt uden eksamenslæsning, mailbevarelser  og andre hverdagsting. Selvom jeg er ganske godt tilfreds med min hverdag, var det virkelig rart. Jeg startede ud med at mødes med min søde veninde til Brunch hos Wull & Konstali. Byens absolut bedste, hvis I spørger mig og klart hele turen til Amager værd. Efterfølgende tog vi ind til byen og kiggede lidt butikker. Det har jeg ikke gjort i 100 år, så det var yders rart. Jeg kom selvfølgelig heller ikke tomhændet hjem 😉 I dag står den på en del arbejde med bloggen og selvfølgelig årets første foto – og kaffedate med min partner in crime.

Kan I have en skøn dag <3

Yesterdday I took the day of and spent it with one of my sweet girlfriends. We started out with an amazing brunch at Wull & Konstali. The best place in town. Later we did a little shopping in the city, where I havent been for weeks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments