10 TING DU SKAL HUSKE AT TAKKE DINE VENINDER FOR

Jeg er et veninde-menneske uden lige og har virkelig de mest fantastisk af slagsen. De er den aller højeste prioritet i mit liv og der går sjældent en dag, hvor jeg ikke ses med en af dem. Da jeg var i Israel i sidste uge, slog det mig, hvor privilegeret det er at have dem i mit liv og hvor dejligt det er, at de altid er der med den der ubetingede kærlighed. Det gav mig lyst til at lave en lille liste, med ting som jeg skal skal blive bedre til at takke dem for. I bund og grund er de jo en stor factor for lykke og for at få tilværelsen til at gå op I en højere enhed..
 photo friends_zps181b17c7.jpg

? For altid at lytte til dig og dine historier – også selvom de har hørt dem 100 gange før.

? For altid at sige sandheden – også selvom det ikke nødvendigvis er det du gerne vil høre.

? For at de også er der i de travle perioder og forstår dit fravær, men er der i ånden.

? For at grine af dine jokes, selvom de ikke er sjove.

? For altid at stå klar med en peptalk og positive ord på en grå mandag, eller når det hele sejler.

? For at have givet dig dit kælenavn.

? For at være de sidste til at dømme dig, hvis du er i et dårligt forhold.

? For altid at ville dig det bedste – og for at få de bedste sider frem i dig.

? For at tro på og bakke dig op i dine drømme. Uanset hvor skøre de måtte være.

? For altid at tro på dig

 photo friends2_zpsaf9173d1.jpg

? Har jeg glemt noget? Så skal endelig tilføje nogle punkter til listen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments