A BEAUTIFUL STORY

 photo stories4_zps6e68bfeb.jpg

 photo stories2_zps7a142c9d.jpg

 photo stories5_zpsdbea4099.jpg

 photo stories6_zps53e657cb.jpg

 photo stories3_zps39afdf5b.jpg

I ved jo nok, at jeg er svært glad for & Other Stories og jeg elsker virkelig deres koncept med, at der følger en “storie” med til hver af deres kollektioner. Det er så fint og gennemført. De har netop lanceret denne, som hedder “Spring in our hearts” og jeg er helt tryllebundet. På den der måde, hvor jeg kan blive ved og ved med at kigge på billederne. Lad mig bare sige, at den ikke gør mig mindre fankofil 😉 Godt at jeg skal til Paris til foråret, og godt at jeg skal et smut ind til byen i morgen, så jeg lige kan smutte forbi butikken og kigge lidt på tøjet 😉

Speaking of tøj, så har jeg netop gjort min aller første køb hos Net-a-Porter nogensinde. Det blev til denne skjorte, som jeg har ønsket mig siden jeg så den første gang. Fransk design kan man aldrig få nok af.

Kan I have en god aften derude ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments