GREY DAY KIND OF WAY

 photo IMG_1084_zpsb9f643fa.jpg

 photo grey_zpsa6438752.jpg

Udover en masse lækre råvarer, et pænt gulvtæppe og en masse oplevelser, tog jeg også en anden ting med hjem fra Mellemøsten. Nemlig en voldsom madforgiftning. Det ramte mig natten til i går og resulterede i, at det meste af min lørdag fremstår forholdsvis slørret. Jeg indtog næsten ikke noget i et døgn, men hen på aftenen kom jeg heldigvis i bedring. Godt at den slags ikke ikke bliver i kroppen i flere dage.

 photo IMG_1148_zps1318b31b.jpg

 photo IMG_1092_zpsb152e7d8.jpg

Adlinks: Knit: COS (HERE & SIMILAR HERE) Trousers: Old ones from COS (SIMILAR HERE) T-shirt: Daily Mekong (HERE & SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sidst på eftermiddagen fik jeg også bevæget mig ud i verden for en kort stund. Jeg skulle lige over til min søster og give min lille nevø et kys på panden. Efter en uge savner jeg ham altid så meget, at det næsten gør ondt i hjertet når min søster sender mig de daglige snaps 😉

I dag har ikke været en helt almindelig søndag. I skrivende stund sidder jeg nemlig sammen med min projektgruppe og sætter sidste hånd på vores projekt. Vi skal aflevere i morgen kl. 12 – så fristen er ved at være nået. Min gruppe består heldigvis af de sødeste piger, så det gør mig ikke det store.

Kan I have en skøn aften <3

 photo IMG_1135_zpsbffb2911.jpg

Shop my outfit

[show_shopthepost_widget id=”481250″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments