STELLA STELLA

 photo IMG_1062_zps14821c70.jpg

 photo IMG_1029_zps45f0c3fb.jpg

 photo IMG_1055_zps40568fd3.jpg

 photo IMG_1042_zpsf99653dc.jpg

 photo IMG_1066_zps2071f475.jpg

 photo IMG_1077_zps14177412.jpg

Adlinks: Jacket: Stella Sport x Adidas T-shirt: H&M Jeans: ASOS (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

Hej venner. Så er jeg tilbage i Danmark og har netop indtaget min sofa med X Factor i baggrunden. Jeg har nærmest brugt hele dagen på at rejse og jeg skulle hilse og sige, at det ikke er helt nemt at komme ud af Israel. Hjem kom jeg og det er selvfølgelig det vigtigste.

Jeg var ikke kommet længere end busstoppet på Nørreport, inden jeg for alvor savnede de milde forårstemperaturer i det hellige land. Jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at det ikke var den fedeste velkomst at stå og vente på en bus der ikke kom, i storm og regn 😉 Godt at foråret snart er inden for en overskuelig rækkevidde. Billederne her er fra i går, hvor vi brugte dagen på at gå rundt i Jerusalems smukke, smalle og skæve gader og købte de sidste ting, som skulle med hjem til Danmark. Jeg fandt bl.a det smukkeste tæppe til mit soveværelse, en masse billige nødder og nogle lækre krydderrier. Jeg er blevet ret forelsket i det arabiske køkken og glæder mig allerede til at eksperimentere i køkkenet.

Som I kan se, var jeg hoppet i et lidt sporty outfit. Jakken er fra Stella McCartneys kommende kollektion for Adidas. Kollektionen hedder Stella Sport og består af en masse fine items, der både kan bruges til sport og hverdag. Den bliver lanceret d. 23 Januar og kan bl.a. købes i Magasin og udvalgte Sportsmarster butikker. Jeg kan godt afsløre, at der er noget at glæde sig til. Hvis man er til den slags, selvfølgelig 😉

Kan I have en skøn fredag aften – fra i morgen er jeg 100% tilbage med almindelig blogging og jeg kan bl.a. afslører at jeg arbejder på et indlæg om mine forventninger til 2015 og en fin fotodagbog fra min rejse <3

[show_shopthepost_widget id=”480294″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments