SUNDAY SITUATION

 photo IMG_0682_zps53826370.jpg

 photo IMG_0641_zpsec54d8a2.jpg

 photo IMG_0665_zpsfba94345.jpg

 photo IMG_0698_zpsf54998f0.jpg

 photo IMG_0624_zpse32a06d9.jpg

 photo IMG_0674_zps6f264fde.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Sweatshirt: Kjær København Trousers: Mango (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hej fra Fyn, hvor jeg landede i går eftermiddags. Åh her er rart, stille, roligt og afslappende. Når det så er sagt, så har jeg absolut ikke andet at skrive hjem om. Dagen i dag er blevet tilbragt med god morgenmad, en dejlig lang løbetur, lidt juleshopping med min far og så er jeg begyndt at se True Detective. Jeg troede ellers, at jeg havde set samtlige gode serier derude. Desuden har jeg også travlt med at få sat mig godt ind i Israel/Palæstina-situationen. Jeg tænker at det er en god idè at vide lidt, når jeg lander dernede om en lille uges tid. Åh ja, juleferie er nu rart.

A quick hello from the country site, where I landed yesterday and where im spending the christmas days. I never get enough of the peaceful atmosphere that is around here. Im spending most of the time catching op on TV series and learning a bit mores about the middel east situation. Im trying to learn as much as possible before going there in a week.

[show_shopthepost_widget id=”464922″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments