HEY HELLO HOLIDAY

outfit

Adlinks: Sweatshirt: Won Hundred (HERE) Trousers: Minimum (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Hej venner. Beklager at jeg lige spiser jer af, med et par outfitbilleder, som bestemt ikke er i top-kvalitet. Det var faktisk èt af mine nytårsforsætter for 2014 – altså at den slags ikke skulle på bloggen. Det har jeg næsten også formået at overholde, men tiden var knap her til morgen da jeg, ret spontant, besluttede mig for at rejse til Fyn og holde juleferie allerede i dag. Efter en uge, som har været tæt pakket med opgaveskrivning og diverse juleevents, havde jeg en del løse ender der skulle klares, inden jeg kunne holde ferie med god samvittighed. Det gik heldigvis fint og jeg er netop landet det sted i verden, hvor jeg slapper aller bedst af.

Kan I have en skøn aften derude <3

Hi guys, im sorry for posting these not-so-good-quality-pictures. The thing is that I didn’t have much time this morning, since I decided to hit the country site already today. It’s so good to be here and im really looking forward to these quite and relaxing days.

[show_shopthepost_widget id=”463866″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments