THE WEEKEND WAY

 photo IMG_0242_zps4cd9a5e3.jpg

 photo IMG_0263_zpsd80c4771.jpg

 photo IMG_0286_zpsd0aaf814.jpg

 photo IMG_0236_zps545345c8.jpg

 photo IMG_0306_zpsa9896f9c.jpg

 photo IMG_0291_zpse82c241a.jpg

 photo IMG_0243_zps5ec425fc.jpg

Adlinks: Coat: Storm & Marie (HERE & SIMILAR HERE) Knit: COS Top: Minimum Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Stan Smith (HERE) Bag: Mango (HERE) Scarf: Lala Berlin Bracelet: Stine A (HERE)

Et par billeder fra en dejlig lørdag, hvor jeg tilbragte hele dagen med min herlige familie. Vi havde en rigtig slapper-dag, hvor vi hyggede, gik en lang tur på Frederiksberg, spiste burgere og drak gløgg. Derfor var jeg igen igen hoppet i et afslappet outfit. Jeg følger seriøst, at jeg skriver den sætning til alle mine outfitindlæg for tiden.. haha 🙂

Normalt plejer jeg at være begravet i RUC-projekter på den her tid af året. Det er jeg egentlig også på en måde, men min gruppe og jeg har været så gode i løbet af de sidste par måneder, at vi ikke behøver at sidde foran computeren døgnet rundt. Det værdsætter jeg virkelig, kan I tro.

P.s. Hvis I synes at jeg er lidt brun i huden, så er det altså ikke fordi jeg har været en tur i Thailand uden at fortælle jer det. Næ, jeg har bare testet selvbruner servietter fra Nordictan. Det er til dato den mest effektive selvbruner jeg har prøvet.

Kan I have en skøn søndag aften <3

A few pictures from a lovely saturday that I spent with my family. We had such a great day with a long walk, lots of coffee and great food.

[show_shopthepost_widget id=”452146″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments