13 JULEGAVERIDÈER TIL UNDER 200 kr.

gaver

Kan I huske de gode gamle dage, hvor man altid kunne give en CD eller en DVD i julegave? Det var så dejlig nemt, de var at finde på de fleste ønskelister og prisen lå altid et sted mellem 150 og 200 kr. Personligt er jeg en af dem, som ikke giver kæmpe store julegaver, og i dag kan det altså være lidt af en udfordring at finde de gode sager i et fornuftigt prisleje. Jeg er sikker på, at flere af jer sidder med det samme problem og derfor har jeg fundet 13 flotte sager, som passer til de fleste kvindehjerter.

 • 1. Mascara fra Oriflame. Oriflame er geniale når det kommer til budgetvenlige make up og hudprodukter. Deres nye Gold luscious mascara giver masser af fylde og holder vipperne flotte hele dagen. Jeg bruger den selv, så jeg jeg kan stå 100% inde for mine udtalelser.
 • 2. Plakat fra Just Spotted. Den fineste plakat, som vil passe perfekt på de fleste storbykvinders vægge.
 • 3. Potteskjuler fra Skjalm P. Kobber-tendensen ser ud til at fortsætte og hvem kan ikke bruge en pæn potteskjuler?
 • 4. Fine hjemmesko med mus. Whats not to love? Det her vil være den perfekte gave til kvinden der har alt.
 • 5. Vippe-serum fra Oriflame. Jeg har tidligere skrevet om den her ligge magiske vippe forlænger HER og jeg er sikker på, at den du giver den til, vil takke dig om nogle uger.
 • 6. Marmorplade fra Skjalm P. Marmor er over det hele og hvis du f. eks kender en blogger, vil den med sikkerhed falde i god jord.
 • 7. Duftlys fra H&M Home. Det fineste lille og dekorative duftlys. Endnu en til kvinden der har alt.
 • 8. Pasholder fra ASOS. Hvorfor ikke gøre ventetiden i lufthavnen lidt sjovere? Jeg kunne i hvert fald godt bruge sådan en, når jeg rejser mod varmere himmelstrøg over nytåret.
 • 9. Iphone covers fra ASOS. Mit bud på den perfekte gave til en bedste veninde.
 • 10. Dag og natcreme fra Oriflame. Endnu et fantastisk og budgetvenligt skønhedsprodukt. Desuden vil de også pynte fint på badeværelseshylden.
 • 11. Plakat fra Just Spotted. De fleste må kende en, som er “fucking foxy”.
 • 12. Håndsæbe fra La Bruket. Flotte skønhedsprodukter kan varme de fleste kvindehjerter og hvis den her ikke er pæn, så ved jeg ikke hvad den er.
 • 13. Vasketøjskurv fra Ferm Living. At gøre vasketøjsoplevelsen lidt pænere er nærmest en gave i sig selv.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments