ON THE LOOSE

 photo IMG_0065_zpsd703e617.jpg

 photo IMG_0140_zpsf647479f.jpg

 photo IMG_0162_zps01bc74f3.jpg

 photo IMG_0185_zps1ce917a9.jpg

 photo IMG_0076_zps79095ae2.jpg

 photo IMG_0057_zps2c8da2f0.jpg

Adlinks: Knit: H&M (SIMILAR HERE) Trousers: Mango (SIMILAR HERE) Sneakers: Stand Smith (HERE) Bag: Mango (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg tilbragte de fleste dagstimer med hjemmearbejde. Når vejret bliver koldt og trist, værdsætter jeg virkelig, at min hverdag er skruet sådan sammen, at jeg de fleste dage selv bestemmer over min tid. Som I kan se, kom jeg også ud for at tage et par billeder og shoppe lidt blomster. Mit tøj var løst, rart, varmt og behageligt. Præcis som jeg bedst kan lide det.

igen, igen ingen var jeg hoppet i mine Stan Smith, som må været et af de bedste skokøb jeg længe har gjort. Hvis nogen af jer har et par på ønskelisten, vil jeg lige tippe om, at man nu kan købe dem hos ASOS for lidt under 650 kr. Desuden giver koden XMASASOS15 15% rabat. Jeg tror næsten ikke de kan findes billigere, med mindre man har en rejse til USA i sigte 😉

Kan I have en skøn dag – og pas nu på jer selv i stormen <3

This is how I looked yesterday, where I was spending most of the day working at home. On these cold and dark winterdays I really appreciate that I can manage my own time. As you can see, I was wearing a very loose, comfy and warm outfit. Just the way I like it.

[show_shopthepost_widget id=”443818″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments