NÅR PRIS OG KVALITET IKKE GÅR HÅND I HÅND

NÅR PRIS OG KVALITET IKKE GÅR HÅND I HÅND 1

For et par uger siden, blev jeg spurgt om jeg ville teste og skrive lidt om en neglelakfjerner. Her snakker vi ikke hvilken som neglelakfjerner. Af alle steder er den nemlig fra Lidl og er den bedste af sin slags, hvis I spørger mig. Sagen er nemlig den, at jeg allerede brugte den i forvejen, så det var en af de opgaver, jeg snildt kunne klare 😉

Da jeg boede I Berlin for et par år siden, besøgte jeg naturligvis Lidl hver eneste uge (det er tyskernes svar på Netto) og således endte jeg også med at købe min neglelakfjerner der, og det har jeg faktisk gjort lige siden. Nu er en god neglelakfjerner selvfølgelig ikke det ultimative produkt på en badeværelseshylde, men hvis man ligesom jeg, skifter neglelak hver anden dag, så er det altså meget rart, når det kun tager to sek. at fjerne den igen 😉 Og sådan er det med den her. Desuden koster den sølle 18 kr. så prisen kan man heller ikke klager over. I kan se mere lige HER.

NÅR PRIS OG KVALITET IKKE GÅR HÅND I HÅND 2

Hvad jeg ikke vidste tidligere er, at Politiken også har kåret den som testvinder. Faktisk har flere Lidl’s Cien-produkter vundet forskellige tests (se selv HER) hvilket er et meget godt bevis på, at der ikke altid er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Udgivet i samarbejde med Lidl

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments