HAPPY WEEKEND

 photo IMG_9566_zps2146ea41.jpg

 photo IMG_9571_zps7fe29f75.jpg

 photo IMG_9642_zps9e61ad68.jpg

 photo IMG_9626_zps1d57600c.jpg

 photo IMG_9609_zps0270deab.jpg

 photo IMG_9589_zps8f451d57.jpg

 photo IMG_9643_zps1cfa2b07.jpg

Adlinks: Coat: Storm & Marie (HERE & SIMILAR HERE & HERE) Knit: Benetton (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Som lovet, kommer der lige lidt flere billeder af torsdagens outfit. Som I kan se, var jeg pakket ind i varme og lækre materialer. Jeg er en frossenpind uden lige og det eneste der kan holde mig varm, er flere lag uld. Derfor tog jeg også den klassiske Benetton-strik i brug. Jeg elsker virkelig modellen og har den også i flere farver. Zalando sælger den online HER, hvis nogen skulle være interesseret.

I skrivende stund er jeg på vej hjem til mine forældre på Fyn. I ved jo at jeg stikker afsted så snart jeg får muligheden. Glæder mig sådan til et par stille dage med varme, afslapning og hygge. Kan I have en skøn lørdag derude <3

I promised to show you guys a few more pictures of my thursday look – and here you go. As you can see, I was wearing layers of warm and comfy clothes. Wool is probably the only thing that can keep me warm on these cold days. Right now im on my way to my parents place the country site. I’ll spent the rest of my weekend there and cant wait to get a few days of relaxing.

[show_shopthepost_widget id=”419362″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments