GAVEIDÈER TIL MOR, SØSTER ELLER VENINDER

 photo gave_zpsdbe58f19.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE

At julen nærmer sig med hastige skridt, er vist ikke breaking news og bare rolig, den kommer ikke til at overtage temaet her på bloggen 😉 Men et var ønsker og gaveidèer skal det nok blive til. Jeg er nok sådan en gavegiver, som sjældent går efter en ønskeliste. Det er meget sjovere at finde noget, som man synes rammer plet på den person der skal have gaven. Så skal man bare lige huske at få et byttemærke på 😉

Personligt synes jeg at det er meget sjovere (og nemmere) at købe gaver til kvinder end til mænd. Mon ikke det skyldes, at jeg bedre kan relatere til det? Herover har jeg samlet en lille håndfuld gaveidèer til kvinder. Det er en blanding af ting, som jeg selv kunne finde på at give til en af kvinderne i mit liv og ting som jeg selv ville elske at få foræret 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments