A DENIM DAY

 photo IMG_9493_zps57a07a5f.jpg

 photo IMG_9514_zps815fa5e5.jpg

 photo IMG_9462_zps978c0e9a.jpg

 photo IMG_9529_zps18a27e6f.jpg

 photo IMG_9487_zpsa6738413.jpg

 photo IMG_9549_zpse81ff0b7.jpg

Adlinks: Denim shirt: Vila (SIMILAR HERE) Jeans: 2nd one (SIMILAR HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sneakers: Nike Air Force one (HERE & HERE)

Det kører bare med at få taget outfitbilleder for tiden 😉 I dag var det søde Katharina, som stod bag kameraet (husk lige at tjekke hendes fantastiske madblog). Vi mødtes til en kop kaffe på Nørrebro, fordi hun havde været så sød at lade sig interviewe til mit projekt på uni. Som I kan se, har jeg kastet mig ud i et klassisk denim på denim-outfit og tilsat mine nye seje sneakers. Meget mere er der vist ikke at sige om det outfit.

I skrivende stund er jeg på vej til et lille eftermiddagsevent, og senere skal jeg hjem til min søster, som har inviteret på middag.

Kan I have en skøn aften <3

Hi guys! As you’ve might noticed im in a pretty good steam of outfit pictures. That’s pretty amazing. Today they were shot buy sweet Katharina, who also runs this cool food blog. At the moment im on my way out for an event in the city and later im visiting my sweet sister for dinner. Have a great night <3

[show_shopthepost_widget id=”410638″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments