MONDAY MOOD

 photo IMG_9053_zps91e32ffd.jpg

 photo IMG_9093_zpse4331aba.jpg

 photo IMG_9055_zps1656433e.jpg

 photo IMG_9086_zps6133c805.jpg

 photo IMG_9075_zps7f43b00b.jpg

Adlinks: Coat: Notice (HERE & SIMILAR ONE HERE) Trousers: ASOS (HERE) Knit: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sådan ser jeg ud i dag og billederne her er næsten så friske, som de kan blive. Jeg har tilbragt eftermiddagen på Beauty messe med Beauty PR. Alt var godt – det eneste minus var bare, at det fandt sted ude i Nordhavnen, hvor det selvfølgelig blæser dobbelt så meget som alle andre steder. Jeg blev gennemkold på cykelturen derud og da Kat og jeg skulle skyde billeder, kunne vi kun finde røde baggrunde. Og vi hader røde baggrunde. Den slags situationer, får det dumme op i mig og jeg skylder vist Kat en undskyldning for at være lidt umedgørlig, da hun skulle agere fotograf. Men hey, hun klarede det da meget godt 😉

Bukserne fra ASOS fik jeg ind ad døren tidligere på dagen. Har sådan glædet mig til at få dem, da jeg er blevet ret besat af looket med løse bukser med vidde. De er desværre lige til den store side. Sådan synes jeg altid det er med bukser fra ASOS og det undrer mig altså lidt, når der står i beskrivelsen, at modellen har str. 8 på. Det har hun altså ikke. For det første mine er en 6’er og jeg er altså ikke to størrelser mindre end deres top tynde model. For det andet har deres modeller ALTID str. 8 på. Kan ikke lade være med at tænke på, om de overhovedet ændrer i de der informationsbokse…hehe..

Nå, det var sørme nogle vigtige ting jeg lige fik skrevet i det her indlæg, så jeg må hellere stoppe nu. Desuden får jeg middagsgæster igen i dag og den mad laver jo ikke sig selv.

Kan I have en skøn aften derude <3

[show_shopthepost_widget id=”405562″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments