WEEKEND WALKER

 photo IMG_8806_zps4c8f0586.jpg

 photo IMG_8814_zpsf22d464a.jpg

 photo IMG_8896_zps4d99afa9.jpg

 photo IMG_8881_zps84b28ea3.jpg

 photo IMG_8841_zpsd3f755bb.jpg

 photo IMG_8815_zps05901bc0.jpg

 photo IMG_8863_zpsbfdb0353.jpg

 photo IMG_8801_zpsc17427e0.jpg

Adlinks: Knit: Minimum (HERE) Trousers: Mango Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Cèline via Smartbuyglasses (HERE)

Sådan så jeg ud i går, som var en helt klassisk lørdag i min verden. Jeg sov (lidt) længe, løb en lang tur og ordnede et par praktiske sager. Jeg mødtes selvfølgelig også med Kat, min partner in crime, og skød et par hurtige billeder. Da jeg tog hjemmefra kiggede solen frem og det udnyttede jeg straks ved at tage mine nye solbriller fra Cèline på. De er fra webshoppen Smartbuyglasses, som sælger solbriller fra et utal af brands. Priserne er gode og især på alle deres Ray-ban modeller. Nu er tippet givet videre, hvis nogen skulle mangle sådan et par 🙂

Dagen i dag har jeg nærmest spenderet på samme måde som i går. Om et par timer kommer min søster hendes lille familie til søndagsmiddag, så jeg må hellere komme i gang med lidt støvsugning og madlavning. Kan I have en skøn aften <3

This is how I looked yesterday. Saturday is my favourite day of the week and I spent it with a perfect mix of relaxing and practical work. When I left my appartment the sun was shining a little and therefore I didn’t hesitate wearing a pair of sunglasses. This pair is from Cèline and are available on the webshop Smartbuyglasses. They have a huge selection of sunglasses and the prices are pretty fair.

[show_shopthepost_widget id=”401142″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments