FROM ÅRHUS WITH LOVE

 photo IMG_8684_zps28af33ea.jpg

 photo IMG_8781_zps98a40247.jpg

 photo IMG_8791_zpsd3054fd2.jpg

 photo IMG_8746_zps56560bd9.jpg

 photo IMG_8668_zps8bb3a60d.jpg

 photo IMG_8791_zpsd3054fd2.jpg

Adlinks: Jacket: Minimum (HERE) Sweatshirt: Mango (SIMILAR HERE) Jeans: Samsøe & Samsøe (HERE) Shoes: Gardenia Scarf: Lala Berlin Bag: Everie (HERE)

Glædelig lørdag venner <3 I kan tro at jeg har haft et par dejlige dage og der har været så meget gang i den, at jeg nyder stilheden i min lejlighed ekstra meget, her til formiddag. Som I nok har set henne på insta, smuttede jeg til Århus torsdag formiddag, sammen med fire af mine søde blogger-veninder. Minimum havde inviteret os derop, i anledningen af deres nye butiksåbning. Butikken var blevet så fin, at den fortjener et indlæg for sig selv.

Desuden kan jeg heller ikke få armene ned over hvor søde folk er i Århus. Pludselig forstår jeg hvorfor den bliver kaldt for smilets by. Det kunne vi altså lære noget af her i København 🙂 I dag står den på et par praktiske ting, en tur i Frederiksberg centret og i aften skal jeg til fødselsdagsfest hos en af mine gode veninder. Lørdag når det er bedst og solen titter endda frem i ny og næ.

Kan I have en fantastisk dag <3

Happy weekend guys. I’ve had a couple of pretty amazing and busy days and for that reason, the silence in my appartment feels pretty sweet and needed right now. Thursday and friday I was in Århus with Minimum who just opened a flagship store. It was such a cool store and it deserves a seperate post. Have a great saturday guys <3

[show_shopthepost_widget id=”400818″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments