A NEW BLOG CRUSH

 photo emma1_zps52cdc89b.jpg

 photo emma2_zpsc7add01e.jpg

Jeg ELSKER at opdage nyt blogs og Især når jeg bliver så vild med dem, at de får mig til at scrolle igennem hele arkivet. Mit seneste crush er svenske Emma Elwin. Der er sikkert flere af jer, som kender hende i forvejen. Så vidt jeg husker, har hun i hvert fald haft en blog tidligere. Nu har hun startet Make It Last, som har et univers jeg virkelig bliver draget af.

Der er sådan en fin og kontinuerlig stemning i alle billederne. Hendes outfits er simpel og klassiske. Præcis som jeg bedst kan lide det. Desuden formår hun at tage indendørs outfitbilleder til perfektion. En kode som jeg ved, at mange bloggere forsøger at knække. Inklusiv jeg selv 😉 Sidst men ikke mindst, giver hun mig ualmindelig meget lyst til at købe DENNE strik.

Besøg hende lige HER.

[show_shopthepost_widget id=”395374″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments