COPENHAGEN COLD

 photo IMG_3410_zpse02f830c.jpg

 photo IMG_3433_zpscf4cc8f8.jpg

 photo IMG_3386_zps1677feba.jpg

 photo IMG_3417_zpsdffc1992.jpg

 photo IMG_3388_zpsb1f9eeff.jpg

 photo IMG_3423_zps19899e69.jpg

Adlinks: White t-shirt: COS (SIMILAR HERE) Top: Jacqueline de young Skirt: H&M (SIMILAR HERE) Boots: Shoe biz (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, iført spitnye støvler fra Shoe Biz. Der er sikkert delte meninger om over-knee-støvler, men personligt er jeg kæmpe fan. Ikke nok med, at de er enormt pæne, så er de også vanvittig praktiske, nu hvor kulden for alvor har meldt sin ankomst. En frossenpind som mig, kan i hvert fald holde benene varme med sådan et par.

Jeg vil smutte igen. Der står en taske ved min side, som desværre ikke passer sig selv. Om et par timer sætter jeg kursen mod Århus, hvor jeg skal tilbringe et lille døgnstid sammen med Minimum og nogle af mine yndlingspiger. Husk at kigge med henne på Insta (@Miekirstinequist) Jeg er sikker på, at der bliver fart over feltet.

Kan I have en skøn dag <3

This is how I looked yesterday, wearing my brand new boots from Shoe Biz. Im a big fan of over knee boots and doing these cold days they even manage to keep my freezing legs warm. I have to get back with my packing. In a few hours im leaving for Århus, where I’ll spent the next 24 hours with Minimum and some of my favourite girls. Remember that you can follow the whole thing on Instagram (@Miekirstinequist) Im sure it’s gonna be a lot fun.

[show_shopthepost_widget id=”395334″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments