SUNDAY

 photo IMG_3349_zps81857882.jpg

 photo IMG_3295_zps230e35a1.jpg

 photo IMG_3331_zps6308a7a2.jpg

 photo IMG_3335_zps30f0eb32.jpg

 photo IMG_3339_zpsc992c850.jpg

 photo IMG_3327_zps9c2b9406.jpg

Coat: Samsøe Samsøe (HERE & HERE) Sweatshirt: Choies (HERE) Jeans: Samsøe Samsøe (HERE) Shoes: Gardenia Beanie: COS (SIMILAR HERE)

Sådan så jeg ud i går, som uden tvivl var en af de dage, der udelukkende indbød til hjemmehygge. Og sådan blev det. Med Netflix, Chili con carne, stearinlys og hygge. Faktisk forlod jeg kun min lejlighed, da jeg skulle i Føtex. Jeg benyttede anledningen til at hoppe i min frakke fra Samsøe Samsøe. Er den ikke flot?? Jeg kastede allerede min kærlighed over den i forsommeren. Se selv HER. Nu kan den endelig bruges, så noget godt har November da bragt med sig 🙂

Min uge starter med en hurtig tur til RUC. Jeg frygter allerede turen fra toget til ned til uni (de af jer som har været der, ved hvad jeg taler om) Heldigvis har jeg en date med hende her senere på dagen. Dèt glæder jeg mig til. Kan I have en skøn mandag derude <3

P.S tusind tak til alle jer der har shoppet på min Tictail. Det bliver sendt afsted hurtigst muligt. Og hvis I ikke nåede forbi i går, er der stadig en del tilbage. Se selv her.

Yesterday was one of those days where you wake up to a stormy, rainy and windy Copenhagen. All there was left to do was to stay indside with Netflix and comford food. So I did. I only left my appartment to do a little grocery shopping in the afternoon. As you can see I was wearing my beautiful nude coat from Samsøe Samsøe. Ain’t it pretty?

[show_shopthepost_widget id=”388666″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments