HAPPY HAPPY FRIDAY

 photo IMG_3186_zpsb76bc9a2.jpg

 photo IMG_3190_zpsec4ab032.jpg

 photo IMG_3166_zpsa0640e1c.jpg

 photo IMG_3188_zps75c6dd6e.jpg

 photo IMG_3214_zps4c09282d.jpg

Adlinks: Coat: Bon A’Parte (SIMILAR HERE) Knit: Samsøe Samsøe (HERE & SIMILAR ONE HERE) Trousers: Mango (HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: Gardenia

ENDELIG blev det fredag. Jeg har glædet mig SÅ meget til den her weekend. I aften skal jeg til stor kandidatfest hos en af mine bedste veninder. Det bliver en af de fester, hvor man skal i fint fint tøj, spise tre retters og danske hele natten. Glæder mig. Resten af weekenden skal bruges på afslapning og kvalitetstid med søde venner.

Billederne her er fra i går. Man skulle ikke tro det, men baggrunden er faktisk et gråt, koldt og regnfuld Nørrebro. Kat og jeg var bare så heldige at finde en baggrund, som leder tankerne væk mod varmere himmelstrøg.

Kan I have en skøn skøn fredag derude <3

The weekend is finally here and this is one that I’ve been looking so much forward to. Tonight im celebrating of of my best friends at her graduation party. Im planning to dance all night long 😉 By the way, these pictures were tanken yesterday and the background is actually a grey, cold and rainy Copenhagen. Kat and I was just lucky enough to find a background that leads the troughts to a warmer place. Have a great friday, guys <3

[show_shopthepost_widget id=”385170″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments