ON A GREY DAY

 photo IMG_3113_zpse85d1cd4.jpg

 photo IMG_3085_zps56676ab1.jpg

 photo IMG_3133_zps99b2919e.jpg

 photo IMG_3121_zps6352d6ab.jpg

 photo IMG_3077_zpsb38920e6.jpg

 photo IMG_3138_zpsad28c103.jpg

Adlinks: Coat: Minimum (HERE) Knit: Munthe (HERE & SIMILAR HERE) Dress: Munthe (HERE) Boots: Vagabond (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

Hold da fast, hvor er det bare mørkt, trist og november-agtigt i dag. Da Kat og jeg hurtigt mødtes for at tage de her billeder, var jeg faktisk lidt i tvivl om, om der overhovedet var lys nok. Men det gik, som I også kan se 😉 Hvis man skal se lidt positivt på det, så indbyder vejret på alle måder til hjemmehygge. Det har jeg tænkt mig at benytte mig af og lige nu sidder jeg hjemme i min hyggelige lejlighed. Der er knækbrød i ovnen, hjemmebag til hævning og min veninde, Anne, ligger ved siden af mig og tager en lur. Hun er netop landet i København, hvor hun heldigvis bliver et par dage.

Dagens outfit består at en del favoritter. Den grønne jakke fra Minimum bruger jeg hele tiden. Den er så dejlig varm og passer til det meste. Heldigvis er den også rigtig god at cykle i, hvilket er en vigtig faktor, når man bor i København. Strikken fra Munthe taler næsten for sig selv. En grå og lækker strik er slet ikke til at undvære i en vintergarderobe. Også gerne mere end en. Lige nu har jeg bl.a. et godt øje til DEN HER. Den er også lidt mere budgetvenlig 😉

Kan I have en rigtig god og hyggelig dag <3

[show_shopthepost_widget id=”380366″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments