MONDAY MONDAY

 photo IMG_3009_zps9551fe66.jpg

 photo IMG_3053_zpseec1a001.jpg

 photo IMG_2981_zps550b43a5.jpg

 photo IMG_3027_zpsaa37095d.jpg

 photo IMG_2996_zps50e7c608.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Jeans: Topshop (SIMILAR HERE) Knit: Gina Tricot (SIMILAR HERE & HERE) Scarf: Samsøe & Samsøe (HERE) Tote: Lala Berlin (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Selvom det var mandag i går og København var mørk, grå og trist, så havde jeg faktisk en ganske fin dag. Dagstimerne brugte jeg sammen med min RUC-gruppe og vores semesterprojekt. Senere cyklede jeg ud til Emily, som havde lovet at diske op med hendes Chili sin carne. Det smagte SÅ godt og var tilmed pænt og fotogent. Se selv henne på Instagram (Miekirstinequist). Der kan I også se hvordan jeg startede dagen i dag 😉

Det var også dagen hvor der skete det, at min veninde Line og jeg, købte flybilletter til Jerusalem. Vi skal holde nytår og besøge vores veninde, Anne, som arbejder som journalist dernede. Det er hendes som er sød, pæn, lyshåret og dukker op i dine nyheder i tide og utide 😉 Jeg har aldrig været i mellemøsten, så jeg GLÆDER mig. Desuden er det også voldsomt rart, at have en rejse at se frem til, her i de kolde og mørke vintermåneder. Det blir godt.

Kan I have en skøn tirsdag <3

Yesterday was one of thoese cold, dark and grey November days. Despite of that, I actually had a pretty good day. In the evening I visited Emily and she made me her famous Chili sin carne. Im telling you that it was pretty amazing. My friend Line and I also booked tickets to Jesrusalem where we will be spending out new years.

[show_shopthepost_widget id=”377654″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments