THE SUNDAY LOOK

 photo IMG_2906_zps2bc8de8e.jpg

 photo IMG_2937_zps3d3a49b2.jpg

 photo IMG_2910_zps012fbb1f.jpg

 photo IMG_2924_zpsbc90cac5.jpg

 photo IMG_2940_zps22c771d6.jpg

 photo IMG_2915_zpsebabf795.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Jeans: Custommade (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Solen har spredt sin kærlighed over København i dag og da jeg var ude og løbe en tur, her sidst på eftermiddagen, var der nærmest en forårsagtig stemning over byen. Gaderne var fyldt med mennesker der gik tur, drak kaffe og lavede andre søndagsting. Min søndag har også været rimelig standard. Jeg har fået styr på et par hængepartier og er ved at være klar til at tage hul på en ny uge.

Kan I have en skøn aften <3

The sun has been shining over Copenhagen today and it has been pretty amazing. I was out for a run in the late afternoon and there were so many people on the streets that it almost felt like spring. As you can see, I was wearing a very comfy and classic sunday outfit.

[show_shopthepost_widget id=”373382″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments