NOVEMBER DAYS

 photo IMG_2827_zps1a77f8df.jpg

 photo IMG_2802_zps346e4cb0.jpg

 photo IMG_2837_zpsc4a4ed86.jpg

 photo IMG_2817_zpsf6a915da.jpg

 photo IMG_2861_zps939f7032.jpg

Adlinks: Coat: Munthe (HERE) Knit: Munthe (HERE & SIMILAR ONES HERE) Skirt: Ganni (HERE & HERE) Boots: Vagabond Bag: Custommade

ENDELIG lykkedes det at få skudt et par outfitbilleder. Det er desværre et par dage siden, at det sidst er sket. Jeg har ingen kedelige undskyldninger som travlhed eller mangel på fotograf. Næ nej, det skyldes ganske enkelt, at regnen har silet ned over København de sidste mange dage. Ak ja, November er altså ikke specielt klædelig.

Nok brok. Nu kan jeg nemlig vise jer, hvordan jeg så ud i går. Jeg har fået et par vanvittig lækre sager fra Munthes nuværende kollektion. Jakken her er både pæn, praktisk og varm og jeg kan godt fortælle jer, at vi er blevet gode venner. Og strikken? Ja, det er nok den jeg kommer til at bo i de næste par måneder. Det er faktisk den samme, som jeg har på HER. Bare en anden farve, naturligvis 😉

Har I sjove planer i weekenden? Min ser heldigvis ganske rar ud. I dag starter jeg med et par events og i aften har jeg en aftale med et mine yndlingsmennesker. I morgen skal jeg sove længe, venindehygge og til årets første (og nok eneste) julefrokost. Så skal jeg selvfølgelig også blogge, for jeg føler godt nok, at jeg har været lidt sløv den sidste uges tid. Kan I have verdens bedste dag <3

[show_shopthepost_widget id=”369762″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments