NOVEMBER LIGHTS

 photo IMG_2720_zps1e5e8868.jpg

 photo IMG_2755_zpsf5f45efe.jpg

 photo IMG_2678_zpsffaaba7b.jpg

 photo IMG_2789_zpsa68e1a75.jpg

 photo IMG_2764_zps17d3f56a.jpg

Adlinks: Knit: COS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Sneakers: Adidas (HERE)

I har nok allerede luret det henne på Insta – Jeg er igen igen hjemme på fine Fyn. Denne gang er det desværre ikke kun for hyggens skyld. Jeg sidder og kæmper med en eksamensopgave, som mest af alt giver mig lyst til at kaste min computer ud af vinduet. Jeg må simpelthen indse, at jeg slet ikke egner mig til den slags. Selvom den driller som bare pokkers, så håber jeg at jeg kan få den færdig hurtigst mulig, så jeg kan bruge min tid på vigtigere (og sjovere) ting.

Billederne her er fra I går, hvor jeg lige tillod mig selv lidt frihed, så jeg kunne nyde det smukke novemberlys og de flotte efterårsfarver. Hvad skete der lige for det helt fantastiske vejr? Gid at alle Novemberdage må blive sådan.

P.s imens jeg har siddet begravet i opgaveskrivning, har jeg forelsket mig i de flotteste sorte støvler fra webshoppen Choopin.dk. Se selv HER.

Kan I have en skøn søndag <3

[show_shopthepost_widget id=”359058″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments